Pécsi Pagony

2023.02.15. 11:24

Egy igazi állatos farsangi forgatagnak lehetünk részesei

A farsangi időszaknak lassan vége, de azért még várnak ránk események Pécsen. Február 18-án a Pécsi Pagonyban egy igazi állatos farsangi forgatagra kerül sor délelőtt 10 órától.

Cz. E.

Fotó: Photobac

A móka András bácsival veszi kezdetét, aki a legbulisabb farsangi zenékkel teremti meg a hangulatot. Őt a MeseTérKép követi, akik egy kis kreatív foglalkozásra invitálják a kicsiket. A Jelmezbál az állatkertben című könyv alapján viccesebbnél viccesebb állatokat készíthetnek a gyerekek egészen 12 óráig vagy kifulladásig.  

Fél 12-kor pedig tombolasorsolás következik, ahol a főnyeremény két darab jegy a Pannon Filharmonikusok február 25-ei Fantasztikus álarcosbál a Kodály Központban című programjára. De emellett a Pécsi Pagony is rengeteg apró és nagyobb nyereménnyel fog készülni a sorsolásra.  

A móka itt még nem ér véget, hiszen a Nevetnikék Alapítvány is egész nap várja az érdeklődőket a Pécsi Pagonyban, hogy segítségükkel vicces farsangi kellékeket, álarcokat készíthessenek a gyerekek, de hoznak magukkal egy fotófalat is, hogy megörökíthető legyen az aznapi mosoly az arcokon.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában