Moziajánló

2023.03.05. 10:05

Adonis Creed most egy régi barát ellen veszi fel a kesztyűt

Elérkezett az idő egy újabb bokszfilmre, méghozzá a Creed harmadik részére. A március másodikán debütáló drámát a pécsi Cinema City március 5-én öt időpontban (11.00; 12.30; 15.00; 17.30; 20.00) is vetíti.

Cz. E.

Képünk illusztráció.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Adonis Creed története most ott tart, hogy a világ a lába előtt hever. Bajnok lett, boldogan él, mindene meg van, de az élet ugyanúgy tartogat váratalan fordulatokat, mint a bunyó. Egy régi barát, Damian bukkan fel az életében, miután kiszabadul a börtönből. Tizennyolc évig ült a sitten, amelyből tizenhat évet gyúrással, testedzéssel töltött. Kiváló formában van, és dühöng. Forr benne a gyűlölet mindenki iránt, de leginkább Creed felé irányul ez az érzés, és pont ezért be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. Viszont a börtönben ő nem sportszerű meccsre készült fel. A gyerekkori barátok így megküzdenek egymással, de az egyik mindent, a másik semmit sem veszíthet. 

A Creed harmadik része sem tartotta meg előző rendezőjét, de most a székbe a főszerepet is játszó Michael B. Jordan került, akinek ez a film az első direktori próbálkozása. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában