Mindenhol Bach

2023.03.28. 10:18

Egy koncert, amelynek keretében együtt lazulhatunk egy híres zeneszerzővel

A Bach Mindenkinek Fesztivált idén kilencedik alkalommal rendezik meg március 16. és március 31. Között. Ennek keretében Lazulj Bachhal! címen tartanak koncertet március 28-én, 19 órai kezdettel a Szabadkikötőben.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: SirChopin

A Johann Sebastian Bach előtt tisztelgő esemény valamennyi programja ingyenes a közönség számára, hiszen a fesztivál missziója, hogy a magas kultúrát a lehető legszélesebb közönséghez vigye el, ami által az emberek megismerhetik és megszerethetik a zene lélekemelő erejét.

Hagyománnyá vált az évek során, hogy ugyanúgy rendeznek koncerteket a legrangosabb hazai rendezvényhelyszíneken, mint templomokban vagy éppen zeneiskolában, és számos szabadtéri hangversenyre is van példa. Példaértékű az is, hogy nem csak határon belül, hanem határon túl is szerveznek koncerteket, amely által az érdeklődők megismerkedhetnek Bach csodálatos muzsikájával.  

A március 28-ai estén a Szabadkikötőben Babics Noémi, Balla Zsófia Katalin, Bánfi Petra, Juhász Dorina és Tátrai Anna koncertje lesz hallható.  

A hangversenyre a belépés ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában