Ifjú tehetségek saját verseit is hallhatjuk

2023.03.04. 10:35

Kép-Zene-Vers címen nyílik koncert és kiállítás Pécsen

A 2022/23-as tanévre a Jelenidő Egyesület versműhelyt hirdetett. Számos alkotás született, amelyeket március 4-én, délelőtt 11 órakor mutatnak be a Tudásközpontban.

Cz. E.

Fotó: connel

A program során olyan gyermekversekkel foglalkoztak a résztvevők, amelyeket Csanádi Imre, Donászy Magda, Fésűs Éva, Gábor Emese, Gyárfás Endre, Radnai Éva, Tarbay Ede és Tóthárpád Ferenc írtak. Ezek a művek ihlették a műhelyben született képeket és zenéket. Utóbbiakat a Röppentő Együttes előadásában hallhatják az érdeklődők, akikhez a zenei műhelyen részvevő gyerekek, valamint a horvátországi Újbezdánból érkező tamburások is csatlakoztak. 

A rendezvény során néhány ifjú tehetség saját verse is megismerhető és hallható lesz. Mellettük bemutatkoznak még az abaligeti, a pécsi Szent Mór és a Református iskola képzőművész műhelyének diákjai is.  

A Kép-Zene-Vers kiállítást a program koordinátora, Radnai Éva nyitja meg. Az alkotások március 14-ig lesznek megtekinthetők a Tudásközpont mínusz 1-es szintjén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában