Elstartolt a jegyelővétel

2023.03.02. 15:26

Majka, Dzsudló és a Halott Pénz is fellép az idei PEN-en

Kevesebb mint két hónap és elrajtol a Pécsi Egyetemi Napok, közismert nevén a PEN. Már megvan a kezdő tizenegy, és március 2-án déltől már a jegyelővétel is elindult.

Cz. E.

Fotó: Matey István

Most érdemes eldobni mindent, és bebiztosítani a belépésünket a pandémia miatt három évre parkolópályára került PEN Fesztiválra. A szervezők már a mézesmadzagot is elhúzták az érdeklődők előtt, hiszen beharangozták az első adag fellépőt.

Az áprilisi eseményre érkezik a Halott Pénz, az Analóg Balaton, a 30Y, a Bëlga, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, az On The Low Inc., a Necc Party, valamint Krúbi, Dzsúdló és Majka is.

Jegyet kizárólag a hivatalos jegyértékesítő partnereknél lehet vásárolni. Online a madeinpecs.hu oldalán, készpénzes jegyelővételre pedig március 7-étől a pécsi Árkádban található DRK Shopban lesz lehetőség. A PEN idei helyszínét egyelőre homály fedi, legutóbb a pécsi Expo Centerben rendezték meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában