A Follow The Flow is fellép

2023.03.28. 20:12

Pénteken és szombaton rendezik meg a II. SikIósi Városnapokat

Zs. K.

A városvezetés által tavaly hagyományteremtő szándékkal indított fesztivál sok szórakoztató programot, ingyenes esti koncertet kínál a helyieknek és a városba érkezőknek. A program helyszíne ezúttal is a Felszabadulás utca – Mária utca és a körforgalom közötti szakasza – lesz. A Mária utca ismét gasztrosétánnyá alakul, míg a Felszabadulás utcán kézművesek kínálják majd portékáikat.

Március 31-én, 17.30-kor a hivatalos megnyitóval kezdődik meg a program a Felszabadulás utcán felállított színpadon, majd Siklós testvértelepüléseinek vezetői mutatkoznak be egy testvérvárosi találkozó keretein belül. Ezután a helyi fellépők foglalják el a színpadot, este 20 órától pedig Első Emelet ad élő koncertet. Szombaton délután 14 órától kezdődnek a színpadi programok, este 20.30-tól pedig a Follow The Flow zenél a közönségnek. A programok ingyenesek, minden szórakozni vágyót várnak a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában