Baranya vármegye

2023.03.29. 07:22

Szerdai programajánló

bama.hu

Fotó: Dunántúli Napló

Színház

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Nyitnikék – A Varázstükör Playback Társulat előadása. Milyen tavasz vár ránk? Te milyen tavaszra készülsz? (19.00).  

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Koltai Róbert jótékonysági műsora a Színházmentő akció keretében (19.00).  

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1.): Primadonnák (19.00).

Koncert

Zsolnay Kulturális Negyed (Liszt Ferenc Hangversenyterem): Professzorok koncertjei – Király Csaba zongoraművész koncertje. Liszt Ferenc rapszódiái (19.00).  

Turmix

Bóbita Bábszínház (Felsővámház u. 50.): „Királyfik és királylányok” című kiállítás. A bóbitás mesék és interaktív játékok királyi hősei gyűlnek össze egy kiállításra, egy újabb álmodozásra adva lehetőséget a kiállítás megtekintőinek. A kiállítás 2023. április 16-ig látogatható, hétfőtől-péntekig: 9.00–16.00 óráig, szombat: 10.00–17.00 óráig  

JPM Néprajzi Múzeum (Rákóczi út 15.): A váci domonkos kripta kincsei című kiállítás. A 18. század emberének életéről és haláláról képet adó tárlat az érdeklődésre való tekintettel 2023. március 31-ig megtekinthető. A kiállítás keddtől szombatig 10 és 16 óra között látogatható.  

Tudásközpont (Csorba Győző Könyvtár Konferenciaterem, Universitas u. 2/A.): Kétszer kettő – kötetbemutatók. Ziska a Calice a’ Táboriták Vezére – prof. dr. Nagy Imrével a kötet sajtó alá rendezőjével, a tanulmány írójával Mohácsi Balázs a Jelenkor szerkesztője beszélget. Villány Rózsa: Az egyetlen című, életrajzi motívumokból is építkező családregényéről Pintér László nyugdíjas könyvtárigazgató beszélget a szerzővel (16.30).  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában