Emlékezzünk Lance Reddick-re!

2023.03.22. 09:56

Újra bevetésen a sohasem öregedő akciósztár, azaz Keanu Reeves

Premier előtt is vetítik a John Wick akciószéria negyedik fejezetét március 22-én három alkalommal (13:15; 16:30; 19:45) a pécsi Cinema Cityben.

Cz. E.

Forrás: youtube

A százhetven perces játék idő ellenére az alkotás leírását igen kurtán meg lehet fogalmazni: 

Ha eddig azt hittük, hogy Keanu Reeves akcióhős karaktere már szembe szállt legveszedelmesebb ellenfeleivel, akkor tévedtünk, mert az csak most a negyedik részben fog megtörténni. A fejére kitűzött vérdíj folyamatosan növekszik, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig.  

Nem tudom, hogy mit képes adni még ez az új fejezet, de a készítők úgy gondolták, hogy még egy bőr lehúzást megér. A rendezői székben maradt az előző három rész kreátora és Keanu Reeves országos cimborája, Chad Stahelski.  

A szereplőgárda sorába pedig becsatlakozott az Az bohócaként hírnévre tett Bill Skarsgård. 

Lehetséges, hogy a filmért is érdemes lesz beülni a moziba, de azért talán még többen fogják megtekinteni az alkotást, hogy a Drót című sorozat hadnagyát játszó Lance Reddick-re emlékezzen, aki a napokban hunyt el hatvan éves korában.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában