Húsvét utáni Hú!SVÉT

2023.04.11. 16:27

Hat helyszínen várják a finom falatok a vendégeket

Két év kihagyást követően húsvét után egy héttel április 15-én ismét megrendezik a Hú!SVÉT programot Palkonyán.

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

Az immár hagyományos rendezvény 2023-ban újra a régi keretek szerint zajlik majd. Hat helyszínen több, mint tíz vidéki étterem ad egész napos kóstolót a közönségnek. Az esemény fő helyszíne a házigazda Palkonyha Panzió Speiz portája lesz, ahol a Sílusos Vidéki Éttermiség tagjai kínálnak egy egészen különleges gasztronómiai íz utazást.

Az egész napos, színes gasztronómiai kaland során, Kisharsányon, Szigligeten és Veszprémen át, Szentendréig majd Villányon és Hosszúhetényen keresztül juthatnak el a résztvevők Palkonyáig, ahol nem csak a test, hanem a lélek is jóllakik majd. Az idei esemény kiemelt tematikája Baranya és Pécs gasztronómiája lesz. Egész napos kóstolás, ültetett PalKonyha & Friends degusztációs vacsorák, majd esténként lélekemelő koncert élmények várják a résztvevőket. A faluban szuper helyszíneken, remek kísérő programok lesznek egész hétvégén. 

Az idei évben is a rendezvény látogatása ingyenes. Regisztrációval illetve kóstoló kuponnal minden helyszínen sorbanállás nélkül kiszolgálják a látogatókat. Becsekkoláskor egy pohár pezsgőre is meghívják a vendégeket a PalKonyha bubi bárban. A regisztráció értéke gyakorlatilag 100%-ban lefogyasztható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában