Sok programmal ünneplik az ötvenediket

2023.04.25. 09:47

TEDx-es előadását adja elő Simon Márton a Szenesben

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudomány Kar területén található Szenes Klub történetének egy meghatározó mérföldkövéhez érkezett. 2023-ban ünnepli félévszázados születésnapját, amely alkalomból sok-sok programot szerveznek. Az egyik ilyen az április 25-ei, délután 7 órás esemény is, amelynek keretében Simon Márton tart előadást.

Cz. E.

Fotó: Zsedrovits Enikő

Egy születésnap mindig kivételes alkalom, főleg, ha kerek számot ünneplünk. Ebből az alkalomból érkezik a Szenes Klubba Simon Márton költő, műfordító, slammer, négy verseskötet szerzője, aki 2004 óta publikál verseket, és még ebben az évben elnyerte a Mozgó Világ nívódíját költészet kategóriában Ijjas Tamással megosztva.

Az ünnepi rendezvényen a költő TEDx-es előadását hallhatják az érdeklődők, amely a Mi a költő dolga a 21. században? címet viseli.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők elindítottak egy előregisztrációs platformot, így, ha mindenképp ott akarunk lenni, akkor érdemes kitölteni ezt a rövid, online nyomtatványt.

Részletekért keressék fel a rendezvény Facebook-eseményét: https://www.facebook.com/events/790780829282968?active_tab=about

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában