Baranya

2023.05.30. 07:31

Keddi programsoroló

Fotó: Czinege Melinda

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcel sétány 4.): Pannon Filharmonikusok: Ligeti – a magyar lángelme. A magyar klasszikus zene napja. A Pannon Filharmonikusok ebben az évadban Ligeti Györgyöt helyezi a fókuszba (19.00).  

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Hild Music Garden: Találkozások – Kéméndi Tamás és Pokorny Lia közös estje (19.00).  

Turmix

Apáczai Csere János Fiókkönyvtár (Apáczai Csere János Körtér 1/D.): Bölcs Bagoly kiállítás. Kiállítás nyílt a 41. Bölcs Bagoly játékban résztvevő diákok rajzaiból. A kiállítás megtekinthető 2023. június 30-ig a könyvtár nyitvatartási idejében (9.00).   

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Utak és Átjárók – Jegenyés Jusztina és a Bázis fotósközösség közös kiállítása. Felépülésben lévő függők fotói kerülnek bemutatásra Jegenyés Jusztina iparművész üvegplasztikáival közösen. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. június 6-ig (10.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (E78 Kemence Galéria): A fej, a szív és a kéz iskolája – A Mandulafa Waldorf Alapfokú Művészeti Iskola kiállítása. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. június 4-ig (10.00).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában