Meghazudtolják a realitást

2023.06.09. 10:00

A Desperado rendezőjének új filmjében akciózik Ben Affleck

A DC univerzum egyik Batmanje, pontosabban Ben Affleck egy sci-fi thrillerben lesz látható a mozikban. A film címe Konstrukciók, amelyet június 9-én több alkalommal is vetítenek a pécsi Cinema Cityben. Magyarul és 2D formátumban 14 óra 30 perckor, 16 óra 30 perckor, 18 óra perckor és 20 óra 30 perckor míg szintén 2D-ben, de eredeti nyelven, felirat nélkül 22 óra 30-kor is megtekinthető lesz.

Czeczon Enikő

Fotó: Tinseltown

A film főszereplője Danny Rourke nyomozó, aki mindent elkövet, hogy ráleljen eltűnt lányára, s közben egy egyre szövevényesebb bűnténnyel is foglalkoznia kell. Egy a realitást meghazudtoló bankrablás ügyében nyomoz, ami végül odáig vezet, hogy minden alapvető dolgot megkérdőjelez, amit addig a világról és a benne élőkről hitt. A nyomozóból egyszerre lesz üldöző és üldözött a sokat tudó médiummal, Diana Cruzzal az oldalán. A férfi nemezise pedig az a férfi, akiről úgy véli, hogy gyermeke megtalálásának kulcsát jelenti – amit végül kiderít, az viszont minden várakozását felülmúlja.  

A filmet Robert Rodríguez rendezte, akinek olyan filmek köthetők a nevéhez, mint a Desperado, az Alkonyattól pirkadatig, a Kémkölykök, a Kémkölykök 2, a Volt egyszer egy Mexikó vagy a Sin City – A bűn városa. Ha tovább böngésszük, hogy milyen alkotásoknál segédkezett, akkor a talált eredmények reményre adhatnak okot, hogy ez a film sem lesz rossz.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában