Programajánló

2023.06.06. 10:00

Hild Music Garden: zenével kényeztetik a füleket

Idén nyáron is zenével telik meg a Művészetek és Irodalom Háza udvara, amely rendezvény a Hild Music Garden nevet viseli. A programsorozatot május 30-án Pokorny Lia és Kéméndi Tamás indította, akiket június 6-án, este 7 órakor Németh Juci és G. Szabó Hunor követ.

Cz. E.

Fotó: AnnaBaranova

A duó tagjainak neveit különböző formációkból, mint például a Budapest Bárból, a The Qualitonsból ismerheti már a nagyérdemű. Németh Juci és G. Szabó Hunor egyébként a magánéletben is egy párt alkotnak, és immáron két éve lépnek fel együtt színpadon. Műsorukban felcsendülnek a saját szerzeményeik mellett jó néhány múltbéli kedvencük is, melyeket sajátos felfogásban és változatos hangszerelésben adnak elő.  

Az est során Németh Juci énekelni, fuvolázni, gitározni és basszusgitározni fogok, valamint megszólít ütőhangszereket és billentyűket is. Párja, G. Szabó Hunor pedig szintén fog énekelni, de játszani fog gitáron, basszusgitáron és dobon is. 

Az előadásra jegy még vásárolható, amelyről információ az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/events/6088113181280708 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában