Ültetvénytől a korsóig

2023.06.09. 10:30

Komlótúrán támogathatjuk a segélyszervezet munkáját

m. r.

Fotó: Ádám János

Az Ökumenikus Segélyszervezet színes közösségi programot szervez Kastélyosdombón, amelyre Baranyából is két helyszínről, Szigetvárról és Sellyéről is indul túra, június 10-én 8.30-kor, továbbá Barcsról 9.30-kor. A Heineken-Komlótúra során Kastélyosdombón az Erdődy-kastélyparkban kerül sor ezt követően a változatos programokra.

A rendezvény kezdetén 11 órakor minden résztvevőt egy élőkép kirakásába hívnak, hogy együtt hívják fel a figyelmet a Segélyszervezet 1353-as adományvonalára. Ezután számos program várja a családokat, beleértve a kézműveskedést komlóból, kvízjátékokat, kalandparkot, óriás memóriajátékot, óriás dominót és kapura dobást. A gasztronómiai élmények sem maradnak el, hiszen frissen készülő bográcsos étellel és helyi sajtkülönlegességekkel várják a vendégeket.

A túrázóknak lehetőségük van részt venni egy komlótúrán, amely során megismerhetik, hogyan jut el a komló az ültetvénytől a korsóig. Ezután pedig betekintést nyerhetnek Kastélyosdombó központjának világszínvonalú megújulásába egy faluközponti látogatáson.
Az esemény ingyenes, azonban lehetőség van adományozásra is a helyszínen, amellyel a Segélyszervezet Kastélyosdombón végzett munkáját támogathatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában