Eljön a mumus

2023.06.05. 10:30

Stephen King novelláját adaptálták nagyvászonra

Egy újabb horrorfilm a nagyvásznon, amit egy kis misztikummal is megspékeltek az alkotók. A pécsi Uránia Mozi június 5-én, este fél kilenckor vetíti a A mumus című alkotást.

cz. e.

Fotó: Eyesonmilan

Ebben az új horrorfilmben a főhős a tizenhat éves Sadie és a tíz esztendős húga, Sawyer, akik nehezen emésztik meg édesanyjuk elvesztését, tragikus halálát. Apjuk, Will igyekszik mindent megtenni értük, ám mégis képtelen közel kerülni hozzájuk érzelmi szinten, pedig pszichológusként ez könnyű feladatnak tűnik elsőre. 

A sikeres praxist vivő lélekgyógyász kudarca, hogy szóra bírja őket a súlyos veszteségről, ez azonban csak tovább lazítja az amúgy is megtört család kötelékét. Egy nap egy új beteg toppan be a pszichológushoz, Lester Billings, aki kiönti lelkét gyermekei gyötrő haláláról. De valamit hátrahagy: egy gonosz jelenlétet, ami a sötétben leledzik és áldozatai szenvedéséből táplálkozik. Sadie és Sawyer egy sor szörnyű dolgot él át a természetfeletti lény miatt, de Will képtelen nekik hinni, és ezzel családját a pusztulás szélére sodorja.  

A film rendezője Rob Savage, aki egy többszörösen díjnyertes író, rendező, aki A mumus című filmet Stephen King novellája alapján vitte színre.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában