Ünnepel a pécsi animáció

2023.09.23. 10:00

Bőven van mire visszaemlékezni

A Pécsi Animáció Története kiállítás éppen tíz évvel ezelőtt nyílt meg. Ezt a jubileumot most szombaton egy egésznapos programsorozattal ünnepelik meg.

Bama.hu

A tíz év alatt nyilvánvalón számtalan kulturális programot valósítottak meg –  kiállítások, koncertek, könyvbemutatók, zenei estek, író-olvasó találkozók, konferenciák, animációs workshopok, tanfolyamok szerepeltek a palettán. A szervezők mots a tízéves évfordulót egy jubileumi kiállítással ünnepelik meg, ahol a korábbi programokból adnak ízelítőt, elsősorban fotókon keresztül. 

Ezen kívül lesznek látványos bemutatók is, így például Pécs Város Mazsorett Együttese és Tánckarának bemutatója, tánc-show (Hágen mozgásműhely- pécsi kortárs táncműhely, Pitypang Tánciskola – balettelőadás, Felis Lunea Hastánccsoport, Pécsi Corasón Flamenco), este fél nyolckor fényfestés következik, majd nyolctól a Velin Fox duó koncertje jön. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában