labdarúgás

2018.01.11. 15:34

Hivatalos edző nélkül is őszi bajnok az Egerág

Nagy a tülekedés az élcsoportban a labdarúgó megyei III. osztály Tamási csoportjában, az őszi bajnok Egerágnak két pont előnye van a második Magyarbóllyal és négy a harmadik Borjáddal szemben, mindhárman csak egyszer kaptak ki.

Horváth L.

Nagyon könnyen előfordulhat, hogy a komlói labdarúgócsapat szurkolói jó ideig nem láthatnak hasonló jeleneteket kedvenceik NB III-as meccsén

Az egerágiak a 13 meccsen 11-szer győztek, és egy-egy döntetlenjük, illetve vereségük van. Az idény legelején, augusztus 27-én a Magyarbóly győzte le őket 3–0-ra. Szalántán ikszeltek, november 5-én ott 2–2 volt az eredmény, a többin győztek. A 13-as mezőnyben a legtöbb győzelmet aratták, ősszel csak négy mérkőzésük volt szoros, ezeket egy gólos különbséggel húzták be, mint például a sereghajtó Sátorhely ellenit idegenben. Megszenvedtek Kölkeden is, ahol a 89. percben szerzett találattal gyűjtötték be a 3 pontot. A házi gólkirályuk Pallós Máté, aki ősszel 16-szor fogadhatta a többiek gratulációját.

Az 1946-ban alakult, csak labdarúgó-szakosztállyal rendelkező Egerág SE 21 játékosra váltotta ki tavaly nyáron a játékengedélyt, de csak 19-en maradtak, ketten időközben lemorzsolódtak. A keretben kilencen 30 évesek vagy annál idősebbek, két különösen tapasztalt futballistájuk van, a 47 esztendős Szepesi Zoltán és Kövesdi Tamás, ő 43. Úgy szerepeltek kiválóan, hogy hivatalosan nincs is edzőjük, Szepesinek – rá hallgatnak legjobban a társak – nincs tréneri papírja.

– Védőt és csatárt igazolnánk, ketten be is jelentkeztek, hogy szívesen folytatnák itt – mondta Molnár János sportköri elnök. – Tavaly harmadikak voltunk, idén elvállalnánk a magasabb osztályt, ha bajnokok lennénk. Ennek jegyében ifjúsági csapatot szervezünk, márciustól lennének az edzések.

Az Egerág 2004-ben még megye I-es volt.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában