Kézilabda

2018.05.23. 16:30

Óriási csaták lesznek, a rájátszás dönt a bajnoki címről

Az utolsó pillanatig izgalmas marad a baranyai férfi kézilabda megyebajnokság: csak a rájátszásban dől el, hogy ki végez az első helyen. Ahhoz, hogy ez így alakuljon, persze kellett, hogy a második helyen álló DÖKE Komló csapata megverje (27-19 lett) az alapszakasz utolsó fordulójában az éllovas Harkány SE-t.

K. Mayer A.

– Ha ezen a meccsen kikaptunk volna, a harkányiak már megünnepelhették volna a bajnoki címet – mondta lapunknak Rendeki Péter, a DÖKE Komló szakosztályvezetője. – De nagyon igyekeztünk, mert nekünk ez a mérkőzés élet-halál kérdés volt. Így aztán sima is lett, talán egyszer sem vezettek a vendégek. Úgy érzem, most már nálunk van a lélektani előny.

A pontelőny viszont még így is a Harkánynál. A bajnokság most szombaton Pécsváradon zárul egy rájátszással, amelyen az első három csapat, vagyis a Harkány SE, a DÖKE Komló és a Bácska SZSE vesz részt. Az együttesek hozták magukkal az alapszakaszban egymás ellen elért eredményeiket, ennek köszönhetően a minitabellát a fürdővárosiak vezetik. S rögtön bajnokok is lehetnek, ha az első meccsen legyőzik a komlóiakat, ám utóbbiak úgy készülnek, hogy elodázzák a döntést. Nagy csaták lesznek!

A rájátszás programja (május 26., Pécsvárad): Harkány–DÖKE Komló (10.00), DÖKE Komló–Bácska (12.15), Harkány–Bácska (14.30). Az állás: 1. Harkány 6 pont, 2. DÖKE Komló 4, 3. Bácska 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában