Asztalitenisz

2018.06.13. 09:28

Ezüstérmet ünnepeltek

Kiválóan szerepelt az újonc.

K. Mayer A.

Nagyon szép szezont zárt a Beremendi Építők asztalitenisz szakosztálya. Miután tavaly megnyerte a megyebajnokságot, az első csapat jogot szerzett arra, hogy induljon az NB III.-ban – élt is ezzel a lehetőséggel. Jól tette, hiszen nem vallott szégyent, sőt! Az idény során mindössze a Bonyhád I.-től kapott ki (igaz, attól oda-vissza), továbbá még egy botlása volt, amikor két kulcsjátékos is hiányzott, így végül a második helyen végzett, ezüstérmet ünnepelhetett.

– Nagyon büszkék vagyunk erre az ezüstéremre – mondta lapunknak Böbék Lajos, a beremendiek szakosztályvezetője. – Igazi csapattá érett a társaság. Örülök, hogy ilyen nagyszerű emberek alkotják ezt az együttest, szívesen dolgozom velük a sikerért. Bízom benne, hogy a csapatunk együtt marad, s ha így lesz, jövőre ismét megcélozzuk a dobogót.

A Beremendi Építők ezüstérmes csapatának tagjai: Horváth Eszter, dr. Varga Dániel, Mayer Tamás, Mózes János, Tóth György.

A beremendiek második csapata a Pécs városi bajnokságban indult és a kilencedik helyen végzett.

– A második csapatról hasonló jókat tudok elmondani, mint az NB III.-as gárdáról. Összetartó társaság, amely küzd a végsőkig. A keretet szeretnénk megerősíteni egy-két igazolással, többek között azért, mert Brucker Noémi középiskolába megy, így már nem nagyon számíthatunk rá – fogalmazott Böbék Lajos. A beremendi csapat tagjai: Vörös Miklós, Böbék Lajos, Nagy Tibor, Baumstark Károly, Szőts Ambrus Csaba, Brucker Noémi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában