Közönségtalálkozó

2018.08.13. 12:19

Szeretik Micheliszéket

Nagy sikert aratott szombaton a Michelisz Norbert és csapata, a M1RA által szervezett közönségtalálkozó: több százan voltak kíváncsiak a kiváló pilótára és a többi csapattagra.

K. Mayer András

Fotó: Laufer László

A pontosság, a precizitás nem hiányozhat egy jó autóversenyzőből. Márpedig Michelisz Norbert az: ennek megfelelően fél tizenegykor, ahogy a tervben szerepelt, sisakot húzott, beült egy kétszemélyes gokartba és megautóztatott egy-két gyereket. Óriási élményt adott ezzel a szerencséseknek! Neki pedig jólesett, hiszen ahogy később elárulta, a WTCR kéthónapos szünete miatt bizony kicsit „berozsdásodott”.

Mindenki persze nem ülhetett be mellé, mert akkor vasárnap estig vezetnie kellett volna. A közönségtalálkozó nem is csak a gokartozásról szólt a Kart Arénában. A körözés után Michelisz és az M1RA csapat tagjai adtak élvezetes élménybeszámolót a rajongóknak, akik a későbbiek során faggathatták is őket, és értékes fotókat készíthettek velük, aláírásokat gyűjthettek. Az esemény egyben jótékony célt is szolgált, a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány számára gyűjtöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában