kézilabda

2018.09.03. 11:53

Támadásban még lehet előrelépni a PVSE-nél

A Pécsi VSE férfikézilabda-csapata a hétvégén utolsó felkészülési mérkőzéseit játszotta le az NB I. B-s bajnoki rajt előtt.

Sz. M.

Kovács Gábor együttese Veszprémben vett részt egy négycsapatos tornán, és bár sok sikerélményben nem volt része a gárdának, az edző így is hasznosnak ítélte meg a kupát.

– Az MKB Veszprém U21-es csapatával kezdtünk, amely ellen szoros, kétgólos vereséget szenvedtünk, majd a Veszprémi KKFT együttesétől hárommal kaptunk ki – mesélte a PVSE vezetőedzője, Kovács Gábor. – Zárásként a SZESE Győr volt az ellenfelünk. Soros, jó meccset játszottunk ellenük, de végül egy góllal ott is alulmaradtunk. A három vereség ellenére hasznosnak ítélem a veszprémi kupát, hiszen erős, jó csapatok ellen tudtunk gyakorolni. A bajnoki rajtig hátralévő időben már nem tervezünk több edzőmeccset, most már a támadójátékunk csiszolásán lesz a hangsúly. A lehetőségeink most is megvoltak, csak sok helyzetet elszórakoztunk, ebben fejlődnünk kell.

A PVSE-re az első bajnoki előtt még vár egy Magyar Kupa-mérkőzés, amelyet pénteken a Mecseknádasd–Kalocsa találkozó győztesével játszanak majd idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában