labdarúgás

2019.03.24. 10:01

Sok gólt lőnek a magyarszékiek

Nem átlagos csapat a magyarszéki gárda.

Horváth L.

Forrás: pixabay.com

Kezdjük azzal, hogy a labdarúgó felnőtt megyebajnokság III. osztály Czibulka-csoportjában az őszi és a tavaszi idényben is elveszítette az első három bajnokiját. Tavaly a gyenge kezdés után összeszedte magát, kérdés, hogy hasonló lesz-e a forgatókönyv idén is. Azzal is kitűnik a mezőnyből, hogy bár csak a 10. helyen áll, mégis pozitív a gólkülönbsége, a harmadik legtöbb gólt szerezte. Kilencet rúgott a Királyegyházának, nyolcat a Lakócsának, hetet a Mágocsnak, hatot a Görcsönynek – tizenöt meccsen 44-szer vette be az ellenfelek kapuját.

A Magyarszék kerete 23 fős, ketten 50 év felettiek, Cseresznyés Zoltán és Korcsmár Zsolt is 53 esztendős. A 40-en felüliek Gyurisa Attila (49), Priol Norbert (48) és Kovács Árpád (47). A házi gólkirály Salamon Dávid, aki eddig 12-szer talált be.

– A sok lőtt gólunk bizonyítja, hogy próbálunk támadó szellemben futballozni – mondta Priol Norbert játékos-edző. – Gondot okoz, hogy sokszor alig tudunk kiállni. Akad közöttünk tűzoltó, rendőr és büntetés-végrehajtási alkalmazott is, ők nem tudnak mindig műszakot cserélni. Legutóbb sem volt cserénk, ki is kaptunk Vajszlón. Bár tavaly harmadikak lettünk, megbeszéltük a fiúkkal, hogy ebben a bajnokságban túlélésre játszunk, mert már nem tudunk beleszólni a dobogós helyek elosztásába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában