küzdősport

2019.04.13. 09:12

Harcosok tisztelegnek az egykori mester előtt

2017 januárjában hunyt el Heckenberger Iván, a DOZSO SE elnöke, sokak mestere, példaképe, a baranyai küzdősport-élet ismert és elismert, népszerű alakja. Rá emlékezve rendeznek versenyt ma a pécsi Expo Centerben. Kapunyitás: 12.00-kor, az első meccs 13.30-kor indul.

Horváth L.

A küzdősportok különböző ágainak képviselőit láthatják a nézők, lesz boksz, K-1, este 7-től pedig három ketrecharc-mérkőzés (mindkettőben pécsi résztvevővel), bemutatkozik a thai box is, a gyermekeknek pedig bemutatót is tartanak.

K-1 mérkőzések: Almási Krisztián–Berger Zsolt, Nagy Bence–Szalacsi Armand, Lakics Ármin–Simosics Olivér, Timo Szemenyuk–Dénes Ákos, Lőrik Levente–Karaszi Erik, Kunyik Krisztián–Balázs Péter.

Bokszmérkőzések: Hafner Ferenc–Károly Csaba, Declan Geraghly–Horváth Richárd, Szörös Márk–Osadán Zsolt, Zámbó Róbert–Kókai Richárd, Komáhti Patrik–Oláh Gyula, Séner Roland–Kovács Adrián, Ajtai Szilveszter–Major Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában