kézilabda

2019.08.14. 15:50

A harkányiak szeretnék megcsípni a dobogót

Az előző szezonban az alsóházat megnyerte, vagyis összességében az ötödik helyen végzett a harkányi férfi-kézilabdacsapat a megyebajnokságban. A zömmel rutinos, idősebb játékosokból álló társaság most is ott lesz majd a rajtnál.

K. Mayer A.

– Tavaly sokan abbahagyták nálunk, szerencsére ilyesmi idén nem várható – mondta lapunknak Molnár Antal, a Harkányfürdő SE kézilabda szakosztályának vezetője. – Ha tudunk, erősítünk: tárt karokkal várjuk azokat, akik játszani szeretnének, mert öreg csapat vagyunk, kellenek a fiatalok, kell a vérfrissítés. Szigetvárról ketten már bejelentkeztek, jövő szerdán ott lesznek a felkészülés rajtján.

A harkányiak szerint a bajnokság esélyese a DÖKE Komló lesz, amely eddig is erős volt, ráadásul több játékos is odament a megszűnt Szigetvártól. Ők szeretnének felférni a dobogóra, várhatóan a harmadik helyért lesznek harcban.

– Nem lenne rossz elcsípni a dobogót, de nekünk nem erről szól az egész: örömjáték ez. Jóban vagyunk a többi csapattal, saját magunkkal meg főleg, ez egy remek társaság – fogalmazott Molnár Antal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában