adakozás

2019.12.21. 09:02

Több százezer forint folyt be Neymar mezéből

Két pécsi sportcsarnokban is nemzetközi labdarúgótornát rendeznek a hétvégén: a Sportoldában vasárnap leány utánpótláscsapatoké lesz a főszerep, a Laubert pedig szombaton és vasárnap is a futsalosok foglalják el.

Szabó D.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar takes part in a training session at the Shenzhen Universiade Stadium in Shenzhen on August 2, 2019, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Rennes and Paris Saint-Germain. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A két eseményen nemcsak a labda, hanem az összefogás is középpontban lesz. Mindkét helyszínen adományokkal segíthetik a kilátogatók a Sportolda tavaly balesetet szenvedett játékosát, Gergely Áront. Tomka János és Löw Zsolt közbenjárásával egy PSG játékosok által dedikált Neymar-mezt is aukcióra bocsátottak, amelyre tegnap délig lehetett licitálni. A világhírű brazil játékos szerelése 350 ezer forintért kelt el.

A PTE-PEAC Nemzetközi Karácsonyi Futsal Torna programja. December 21., szombat, 9.00-14.00: U18-as torna négy csapat részvételével. Felnőtt torna, 15.00-16.30. PTE-PEAC R-Bus-Aurelia (horvát), Tolna VFC–Eszék (horvát), Vasárnap, 9.00: helyosztók a felnőtt tornán. Helyszín: Lauber Dezső Sportcsarnok.

A Nemzetközi Leány Focitorna programja. December 22., vasárnap, 11.00: csoportmeccsek. 13.00-14.00: helyosztók. 14.20: Sportolda All Star Team–MLSZ BMI. 15.15: Döntő. Helyszín: Pécsi Sportolda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában