tenisz

2020.07.07. 18:21

Jól kezdte a PVTC az országos csapatbajnokságot

Elrajtolt a teniszezők női és férfi országos csapatbajnoksága, amelyen a Pécs Városi Tenisz Club is érdekelt volt. A pécsi klub szuperligás lányai két (kiütéses) győzelemmel és egy vereséggel kezdték a szezont, az I. osztályban szereplő fiúk pedig ötvenszázalékosan zárták az első két fordulót.

Szabó D.

A PVTC eredményei a női Szuperligában: PVTC–SZVUK 7-0 (a pécsi győztesek: Bartha Panna, Lukács Lívia, Drahota-Szabó Dorka, Zádori Réka, Susányi Zsófia), PVTC–MTK 2-5 (a pécsi győztesek: Susányi, valamint a Lukács, Zádori páros). PVTC–Budaörs 7-0 (a pécsi győztesek: Bartha, Lukács, Drahota-Szabó, Zádori, Susányi, valamint a Drahota, Susányi és a Zádori, Bartha páros).

A PVTC eredményei a férfi I. osztályban: Debrecen–PVTC 4-5 (a pécsi győztesek: Simon István, Guoth Ambrus, Kecskés Andreász, valamint a Simon István, Guoth Ambrus és a Sáros Zoltán-, Kecskés Andreász páros), Unik SE Állványmester–PVTC 8-1 (a pécsi győztes: Kecskés).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában