labdarúgás

2020.08.12. 19:38

Nem lett meg az első győzelem

A Majost fogadta pályáján a HR-rent Kozármisleny NB III.­-as férfilabdarúgó-csapata a 3. fordulóban. Bár gyorsan vezetést szereztek Jelena Richárd tanítványai, végül osztozkodni kényszerültek a pontokon.

Kvanduk Bence

Az első játékrészben nem igen kellett, hogy a kilátogató nagyjából 500 szurkoló vérnyomása megemelkedjen. A Majos igazi lövőhelyzetig sem jutott. Legfeljebb akkor horkant fel a közönség, amikor egy-egy ígéretes hazai kontra elakadt az ellenfél belső védőjében. Illetve a találkozó elején adtak hangot nemtetszésüknek, amikor a játék kezdetén a mérkőzésvezető elvett egy szabályosnak tűnő gólt a csapattól. Egy játékvezetői labdát lőtt Juhász azonnal a kapuba, amibe Steinbach úgy tűnt bele kapott, de a sporti végül érvénytelenítette a találatot, bár már mindkét együttes felállt vita nélkül a középkezdéshez.

Így is volt minek örülnie a szurkolóknak. Egy baloldalról indult támadás végén Babinszky lábáról csente le a labdát a vendégek védője, ám az pont Hampuknál landolt, aki nyugodtan elhúzta a játékszert Steinbach mellett, majd a háló közepébe lőtte.

A fordulás után viszont gyorsan egyenlített az újonc Majos, amely így megszerezte első NB III.-as pontját.

HR-Rent Kozármisleny–Majosi SE 1-1 (1-0)

NB III., 3. forduló. Kozármisleny, 500 néző. Kozármisleny: Ipacs – Ulakity (Horvát G., 80.), Horváth D., Kocsis, Turi – Kirchner, Berdó Juhász – Szabó D. (Kozics, 62.), Hampuk, Babinszky (Talabér, 52.). Vezetőedző: Jelena Richárd. Majos: Steinbach – Kovács G., Szeiler, Ledneczki, Kugli – Simó, Bognár – Petrovics (Tamás, 66.), Kovács E., Hock – Pál. Vezetőedző: Tihanyvári László.

Gólszerzők: Hampuk (19.), Bognár (54.).

Jelena Richárd: – Nagyon enerváltan játszottunk. Nem így készültünk, nem ezt szerettük volna ebből a mérkőzésből kihozni. Szégyellem magam a játékosok miatt, hogy ez jött össze. Kielemezzük, hogy mi történt, mert értetlenül állunk az egész előtt.

További eredmények: Ferencváros II.–Újpest II. 2-1, Taksony–Monor 2-2, Körösladány–Dabas 1-1, Dabas-Gyón–Dunaújváros 2-1, ESMTK–Szeged 3-0, Szekszárd–Rákosmente 0-1, Hódmezővásárhely–Iváncsa 2-4, Vác–Bp. Honvéd II. 0-0.

Ez következik: Monor–Kozármisleny (vasárnap 17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában