labdarúgás

2020.09.02. 19:56

A PTE-PEAC léphet fel a Magyar Kupa főtáblájára

A PTE-PEAC várhatja a labdarúgó Magyar Kupa első főtáblás körének sorsolását, miután szerda délután a megyei selejtező harmadik fordulójában 1-0-ra legyőzte idegenben a Sport36-Komló csapatát.

Szabó D.

A Bányász nagyon elrontotta a megyei I. osztályú bajnokság rajtját, első két meccsét egyaránt elbukta, de a kupában magabiztosan menetelt Tóth Máté együttese: a Kétújfalun és a Sellyén is nagyarányú győzelemmel jutott túl. A pécsiek számára már rögösebb volt az út. A Villányt tizenegyesekkel, a Lovászhetényt pedig egy 1-0-s sikerrel búcsúztatták. Az utóbbi végeredmény a főtáblára jutásért vívott összecsapáson is elegendőnek bizonyult. A párharcot Makai Márk döntette el a 77. percben.

Egy főtáblás hely még kiadó Baranyában, de a második fordulóból a Pécsvárad–Siklós mérkőzést elhalasztották, így a Mohács még ellenfélre vár.

Sport36-Komló–PTE-PEAC 0-1 (0-0)

Labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező, 3. forduló. Komló. V.: Nagy Zsolt. Komló: Hertbert Roland – Budai, Erdős (Kis-Varga, 81.), Nidermayer, Vörös – Tukerics, Bölcskei, Hohmann (Kilinkó, a szünetben) – Bíró (Alabert, 65.), Bodor, Miltner. Edző: Tóth Máté. PEAC: Kele – Laki, Wieland, Fiáth, Jeránt – Dankó (Makai, 57.), Dargó (Juhász, 64.), Hazenauer, Gelencsér P. (Horváth V., 72.) – Hergenrőder, Gelencsér B. Edző: Lőrinc Antal.

Gólszerző: Makai (77.).

Kiállítva: Bodor (96.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában