fitnesz

2020.09.28. 17:03

Egyelőre felfüggesztette a versenyzést Horváth Bianka

Horváth Bianka eddig sikeres fitnesz-pályafutást tudhat maga mögött, de a versenyzést egyelőre felfüggesztette. A sportágtól azonban egyáltalán nem szakadt el, tanítványai vannak idehaza és külföldön is, no meg online jógaórákat is tart, amelyeket még a tengerentúlon is követnek.

Horváth László [email protected]

Két éve versenyzett utoljára, akkor Horváth Bianka megnyerte a sportág bukaresti amatőr olimpiáját és a hasonló londonin két ezüstérmet szerzett. Azóta azonban már nem indult sehol, inkább a tanítás került előtérbe. Bécsben rendszeresen ad órákat mint erőnléti edző, amellett a kecskeméti székhelyű MyMovie Online Fitness School szakágvezetője, ennek a gyakorlati képzése Pécsett van a vezetésével. De jóga- és alakformáló foglalkozásokat is irányít az interneten keresztül, ezeket szerte a világban minimum háromezren követik alkalmanként, még az Egyesült Államokbeli Miamiban (ahol a neve fogalom, korábban nyolcszoros bajnok lett ott), is követik.

– Imádok tanítani, nagyon élvezem az oktatást – mondta a sportoló. Tőle tudjuk, hogy a járvány miatt idén alig rendeztek versenyt, idehaza augusztusban volt az első, ez Siófokon a MyMovie testépítő és fitnesz-tehetségkutató volt, amelyen tanítványai indultak. A sportágat népszerűsítő és a tehetségek felkutatását szolgáló MyMovie Nestlé Fitness Just Clear Beach-kupán húszfős csapatok vettek részt, ezeket külön-külön testépítők, fitneszesek, instruktorok és személyi edzők alkották, valamennyien dél-dunántúliak.

– Nagy a bizonytalanság, nem lehet tudni, hogy az ismert okok miatt mi lesz a sportággal – jegyezte meg a szakágvezető. – Az biztosnak látszik, hogy októberben rendeznek még egy versenyt. Legalább is reméljük, hogy meg lehet majd tartani. Mindenesetre most szombaton nyílt napot tartott a klubom Kecskeméten, azon én előadóként vettem részt.

Értékes izmokat növesztettek

Az augusztus végi versenyen a Mymove Online Fitness School sportolói közül Mink Ernő első, Regényi Ernő pedig második lett Classic Physique kategóriában. További eredmények: Bölcskei Martin első helyet szerzett MyMovie Mens Physigue-ben), másodikat Just Clear Mens Physique-ben és abszolútban. Kálovics Réka Top 5.-ként zárt Fitness modellben, miként Borbély Alex is My Move Mens Physique-ben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában