kézilabda

2020.11.02. 15:11

Szorgos hangyaként gyűjtögetnek a mislenyi lányok

Győzött a női kézilabda NB I. B. 6. fordulójában a Kozármisleny csapata, és ezzel a dobogó alsó fokára lépett. Eközben a PVSE férfi alakulata vereséget szenvedett.

Kozármisleny SE–Szombathely U20 33-21 (14-11)

Női kézilabda NB I. B., 5. forduló. Kozármisleny, 250 néző.Kozármisleny: Vig – Hosszu 3, Szemmelrock 3, Halász 1, Tobak 3, Polics 5, Markovics 2. Csere: Gadányi, Németh (kapusok), Schäffer 5, Scheffer 5, Grénus 3, Hornyák 2, Linder 1, Péter P. Edző: Kovács Tamás.

Kovács Tamás: – A mérkőzés kulcsa az volt, amikor sikerült levetkőzni a görcsösségünket, és megtaláltuk az összhangot a védelem és a kapus között. Megyünk tovább, és szorgos hangyaként szeretnénk tovább gyűjtögetni a pontjainkat.

PVSE–AGROFEED ETO-SZESE 31-34 (11-18)

Férfi kézilabda NB I. B., 2. forduló. Pécs, 75 néző. Pécs: Szente – BUJTÁR 8, Sebestyén 2, Vass 5, KOVÁCS 7, Géczi 2, Kienle. Csere: TULLNER (kapus), SZAKCSI 3, Bock 1, Kreisz 2, Erdélyi 1, Temesvári, Gombai, Szabó, Csuba. Edző: Kovács Gábor.

Kovács Gábor: – Nem túl klassz a helyzet. Sajnos toporgunk egy helyben. Nem tudunk előre lépni, hiába edzünk sokat és jól. Fogynak a lehetőségek egyre inkább, és újra meg újra saját magunkat verjük meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában