Kézilabda

2020.12.05. 21:31

Kicsúszott a bányászrangadó a Komló kezéből

Ötven percen keresztül meg tudta szorongatni a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata a Tatabányát, amely most tért vissza az NB I.-es versenyfutáshoz két hónapot követően, mivel a koronavírus-miatt folyamatosan el kellett halasztani meccseit.

Kvanduk Bence

Harciasan kezdett a Komló a bányászrangadón, s ennek köszönhetően sokáig vezetett is, azonban az előny a szünetre elolvadt. A hazai környezetben játszó Tatabánya a fordulás után bár átvette a vezetést, Jerkovicsék végig ott lihegtek a nyakában. Azonban az 50. percre kialakult egy háromgólos különbség a két csapat között, ami a találkozó végére hatra nőtt, ugyanis a záró tíz percben már csak egy gólt szerzett a Komló.

Tatabánya–Sport36-Komló 30-24 (14-14)

Férfi kézilabda NB I., 16. forduló. Tatabánya, zárt kapuk mögött.

Tatabánya: Bartucz – Hornyák P. 1, Ancsin 5, Nemes R. 3, Juhász Á. 9, Debreczeni 3, Molnár B. 4/2. Csere: Wyszomirski (kapus), Bozovics, Hornyák B. 2, Sunajko S., Ilyés, Balogh Zs. 2, Győri 1. Vezetőedző: Vladan Matics.

Komló: Granics – Vaskó 1, Zobec 1/1, Takács B. 5, Grünfelder 4, Jerkovics 6, Csomor 3/1. Csere: Djurdjevics (kapus), Szkokán 1, Jóga, Sunajko F. 2, Oláh T., Kovácsevics 1/1, Metcz, Melnyicsuk. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc.

Büntetők: 2/2, ill. 7/3.

Kilvinger Bálint: – Ötven percig jól tapadtunk a Tatabányára, védekezésben és támadásban is mutattunk szép dolgokat. Az utolsó tíz percben sok hibát követtünk el.

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában