Fair Play

2020.12.18. 15:27

Ők voltak a legsportszerűbb csapatok

A Magyar Labdarúgó-szövetség Baranya Megyei Igazgatósága a 2020–21-es évadban is folytatja a nagy népszerűségnek örvendő havi Fair Play díjazását, jutalmazva ezzel a legsportszerűbb focicsapatokat.

Horváth L.

Az októberi és novemberi értékelés megtörtént, a verseny győzteseinek közös díjátadója azonban a járványhelyzet miatt elmarad.

Az idényben korábban a Mohácsi TE 1888 (Megyei I. o.), a Palotabozsok SE (Megyei II. o.), az Orfű KSE (Megyei III. o. – Czibulka-csop.), a Nagydobsza (Megyei III. o. – Csík-csop.) és a Görcsönydoboka (Megyei III. o. – Dárdai-csop.) érdemelte ki sportszerűségével a díjat, valamint az öregfiúk esetében a PMFC (id. Dárdai Pál-csop.), illetve az Újpetre (dr. Váradi Gábor-csop.).

Ezúttal pedig a Szentlőrinc II., a Mozsgó-Bódi Focisuli, a Komló II., a Nagydobsza és a Dunaszekcső együttese, valamint a DDGÁZ és a Bonyhád öregfiú csatlakoztak a társasághoz.

A győztesek a díjaikat az MLSZ BMI irodájában tudják átvenni időpont-egyeztetés után.

Az egyes bajnokságok legsportszerűbb együttesei október-novemberben

Megyei I. osztály: Szentlőrinc II.

Megyei II. o.: Mozsgó-Bódi Focisuli.

Megyei III. osztály

Czibulka-csop.: Komló II.

Csík-csop.: Nagydobsza.

Dárdai-csop.: Dunaszekcső.

Öregfiúk

id. Dárdai Pál-csoport: DDGÁZ.

Dr. Váradi Gábor-csoport: Bonyhád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában