Női kosárlabda

2021.02.26. 11:54

A döntőért száll harcba a PEAC-Pécs ma délután

A fináléba jutásért csap össze ma 15 órától a Diósgyőrrel a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata a Magyar Kupa elődöntőjében.

Sz. D.

A fináléba jutásért csap össze ma 15 órától a Diósgyőrrel a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata a Magyar Kupa elődöntőjében.

Csirke Ferenc együttese szerdán drámai végjátékban jutott a négy közé. A Cegléd 1 pontos pécsi vezetésnél, a mérkőzés végét jelentő dudaszó pillanatában talált a gyűrűbe, de hosszas videózás után a játékvezetők érvénytelenítették az időn túli kosarat. A második negyeddöntőt a Győr ellen bravúrgyőzelmet arató DVTK nyerte meg, így Szücs Réka volt csapata ellen szállhat ringbe. Ugyan a PEAC és a Diósgyőr mindkét alapszakaszmeccsét az utóbbi nyerte, azonban bizakodásra adhat okot, hogy otthon és idegenben is megszorongatták Wentzelék a piros-fehéreket.

A negyeddöntők végeredményei:

CEKK Cegléd–PEAC-Pécs 52-53, Uni Győr MÉLY ÚT–Aluinvent DVTK 71-74, TFSE-MTK–KSC Szekszárd 79-85 – h. u., Ludovika FCSM Csata–Sopron Basket 53-88.

Az elődöntők programja:

PEAC-Pécs–Aluinvent Diósgyőri VTK (ma 15.00, tv: M4 Sport), Atomerőmű KSC Szekszárd–Sopron Basket (ma 17.30, tv: M4 Sport). Sz. D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában