Labdarúgás

2021.02.28. 16:23

Nem bírt egymással a Szentlőrinc és a PMFC

A labdarúgó NB II 26. fordulójában a baranyai rangadón a 16. Szentlőrinc a negyedik Pécsi MFC-t fogadta, s bár mindkét gárda nagy erőket mozgósított, igazán veszélyes helyzetet sem tudtak kialakítani a mérkőzésen.

Kvanduk Bence

Intenzív, küzdelmes, csapkodó mérkőzést játszott egymás ellen a Szentlőrinc és a Pécs. Egyik csapat sem tudta perceknél tovább a másik félre erőltetni az akaratát, s bár nagy erőket mozgósítottak, igazán veszélyes helyzetet sem tudtak kialakítani. Az jól megfigyelhető volt, hogy a hazaiak a félidők elején próbálták meglepni ellenfelüket, s egy gyors góllal változtatni a játékon, de a PMFC magas letámadása könnyen megzavarta a támadásépítésüket.

A jól záró védők között pedig ha ki is alakult lövőhelyzet bármelyik oldalon, a támadók nem tudtak Hajagos és Helesfay eszén túljárni, illetve az utolsó percben Németh Márknak sikerült előbbi alatt a kapuba lőnie, de lesen helyezkedett, így maradt a 0–0.

SZENTLŐRINC–PMFC 0–0

Labdarúgó NB II., 26. forduló. Szentlőrinc, Szentlőrinci Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács Gergely (Aradi József, Bognár László)

Szentlőrinc: Hajagos – Molnár R., Dulló, Keresztes B., Nagy B. (Forgács D., 83.)– Nikics (Hleba, a szünetben), Ujvárosi, – Harsányi, Fröhlich (Torvund, 58.), Kapronczai (Gamil, 74.) – Matics (Mervó, 83.). Vezetőedző: Marián Sluka

PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Katona L. – Grabant (Bohata, 85.), Futó, Bartha (Kónya, 58.), Óvári (Tihanyi, 68.) – Geiger (Németh M., 85.), Adamcsek (Bajner, 58.). Vezetőedző: Vas László

Címkék#eredmény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában