kosárlabda

2021.04.07. 09:58

Csodát akarnak tenni Budimirék

Elrajtol ma a férfikosárlabda Magyar Kupa a fővárosban. A negyeddöntőben a PVSK-nak a Szombathellyel kell megütköznie 15.30-tól.

K. B.

Fotó: Löffler Péter

– A Magyar Kupa extrán motivál most mindannyiunkat. Itt tudunk ebből a szezonból valami szépet kihozni, tehát nem is kérdés, hogy szeretnénk csodát tenni a Falco ellen. Egyelőre nem tudjuk, hogy az ellenfelünk hogyan fog felállni, hány hiányzójuk lesz. De nem is ez a legfontosabb. Elmegyünk, és kiadunk magunkból mindent! Ez a meccs, az eredmény elsősorban a saját mentális erőnkről fog szólni. Ha kellően erősek leszünk fejben, akkor nem fogunk sok labdát eladni, nem engedjük, hogy lerohanjon minket a Falco – mert ebben különösen erős – és a saját palánkunk alatt nem adunk sok lepattanót az ellenfelünknek. Ez kell ahhoz, hogy egy ki-ki meccset játsszunk, ahol bármi megtörténhet – nyilatkozta Veljko Budimir a klub honlapjának.

A negyeddöntőket a Mindig TV GO streameli.

Negyeddöntők (április 7.):

Alba Fehérvár–Szolnok 13.00, Szombathely–PVSK-Veolia 15.30, Debrecen–Szeged 18.00, Paks-Körmend 20.30.

Elődöntők (április 9.):

Alba Fehérvár/Szolnok–Szombathely/PVSK-Veolia 15.00, Debrecen/Szeged–Paks/Körmend 17.45.

Április 11.: Bronzmeccs (az elődöntők vesztesei) 16.30, Döntő (az elődöntők győztesei) 19.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában