női kosárlabda

2021.04.17. 11:41

Megszerezhetik a hetedik helyet a pécsiek

Miután csütörtökön hazai pályán előnybe került, a hétvégén eldöntheti a női kosárlabda NB I. hetedik helyéért folytatott párharcát a PEAC-Pécs.

Sz. D.

Csirke Ferenc együttese vasárnap 18 órakor csap össze a fővárosban a TFSE-MTK csapatával. A két nyert meccsig tartó csata első felvonása rendkívül szoros volt (65–63), s ezúttal sem számíthatnak könnyű menetre a baranyaiak.

Jó hír a pécsi klub és szurkolói számára, hogy Kiss Virág és Wentzel Nóra után a gárda első számú irányítója, Szücs Réka is hosszabbított a PEAC-cal. A pécsi születésű játékos további két évre írt alá.

– Örülök, hogy a következő szezont is Pécsen tölthetem, mert úgy gondolom, elindult egy olyan folyamat, egy építkezés ebben az idényben, aminek a jövőben is szívesen a részese lennék. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a következő szezon, amikor remélhetőleg már a rendes kerékvágásban és szurkolok előtt játszhatunk – nyilatkozta Szücs Réka.

A PINKK-Pécsi 424 ma 18 órától a Cegléd vendége lesz az alsóházi rájátszás (playout) 5. fordulójában.

A baranyai csapatok hétvégi programja: PINKK-Pécsi 424–Cegléd (rájátszás a 9-12. helyért, szombat, 18.00), TFSE-MTK–PEAC-Pécs (rájátszás a 7. helyért, 2. mérkőzés, vasárnap, 18.00) – 1-0-ra PEAC-Pécs vezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában