Labdarúgás

2021.05.09. 08:30

A rivális otthonában folytathatja remek sorozatát a Misleny

Folytathatja az elmúlt hetekben mutatott remek teljesítményét a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB III. Közép-csoportjának 34. fordulójában.

K. B.

Fotó: Laufer László

Vasárnap 17.30-tól a Dabas-Gyón otthonában próbálhatják Csernikék megszerezni zsinórban negyedik győzelmüket.

A vendéglátók nincsenek igazán jó formában, bár legutóbb a Taksony ellen 3-0-ra győztek, előtte a kiesés elől menekülő Körösladány is ötöt lőtt nekik.

A Misleny számára azért is fontos lehet ez a mérkőzés, mert egy győzelemmel egy riválist szakíthatnak le magukról szinte teljesen a hajrára fordulva.

A vasárnapi program: Bp. Honvéd II.–Monor (11.00), ESMTK–Ferencváros II., Dabas-Gyón–HR-Rent Kozármisleny, Körösladány–Taksony, Rákosmente–Dunaújváros, Iváncsa–Dabas, Vác–Majos, Hódmezővásárhely–Újpest II., Szekszárd–Paks II., Szeged–Kecskemét.

Az állás (20 csapat): 1. Iváncsa 76 pont, 2. Kecskemét 73, 3. Dabas 70, 4. Ferencváros II. 63, 5. Bp. Honvéd II. 62, 6. HR-Rent Kozármisleny 51, 7. Monor 49, 8. ESMTK 47, 9. Dabas-Gyón 46.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában