Női kézilabda

2021.05.21. 11:39

Az ezüstérem kapujában állnak

Karnyújtásnyira került egy újabb történelmi sikerhez a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata.

Sz. D.

Fotó: Keszler V.

A lányok tavalyelőtt érték el eddigi legjobb eredményüket a bajnoki bronzéremmel, most pedig eggyel még előrébb léphetnek, megszerezhetik az ezüstöt – ehhez szombaton (18.00) hazai pályán le kell győzniük a NEKA-t.

A gyengére sikerült szezonkezdet (zsinórban három vereség) után kevesen hitték volna, hogy végül éremért küzdhetnek. A dobogó már biztosan megvan, harmadiknál ugyanis nem lehetnek rosszabbak.

A szombati kozármislenyi bajnokin két 30 pontos csapat találkozik. Nagy előny azonban a házigazdák számára, hogy nekik ezzel együtt még két meccsük van vissza, tehát négy pontot gyűjthetnek, a leendő vendégeknek viszont ez lesz az utolsó fellépésük. A képlet a következő: ha győz a Misleny, már biztosan ezüstérmes; ha kikap, akkor tuti harmadik (egymás elleni eredmények tekintetében jobb a NEKA); ha döntetlen születik, akkor Policséknak a záró fordulóban, Győrben pontot kell szerezniük a második helyhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában