női kézilabda

2021.06.01. 20:11

Egy félideig tudta tartani élvonalbeli ellenfelét a Misleny

Jól kezdett a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata az élvonalbeli Dunaújváros ellen a Liga Kupa döntőjének odavágóján, s egy félidőre el tudta tüntetni az osztálykülönbséget.

Kvanduk Bence

Fotó: Keszler Vili

Az első félidőben végig ott lihegett a Kozármisleny élvonalbeli ellenfele, a Dunaújváros nyakán a Liga Kupa fináléjának első összecsapásán, s így a szünetre mindössze egy gól hátrányban ment. A fordulást követően azonban már kinyílt az olló, s bár Polics megmutatta jó vásárt csinált vele a DKKA, amikor a következő szezonra szerződtette, a végére tízgólosra nőtt a különbség. Azaz a vasárnapi visszavágót 35-25-ös hátrányból kezdi majd a Misleny.

Kozármisleny SE–Dunaújváros 25-35 (14-15)

Női kézilabda Liga Kupa, döntő, 1. meccs. Kozármisleny, 450 néző. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.

Kozármisleny: Gadányi – Grénus 2, Kovács V. 2, Halász 1, Linder 1, Polics 6/1, Scäffer 3. Csere: Víg V. (kapus), Németh O. (kapus), Markovics 1, Szabó P., Köpösdi 1/1, Takács V. , Halász 1, Scheffer 4/1, Péter P. 1, Tobak 3. Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Dunaújváros: Wéninger – Horváth G. 2, Ferenczy 1, Bulath 2/1, Matucza 1, Román D. 6/4, Kazai 2. Csere: Hlogyik (kapus), Mihály P. 1, Barján 2, Pál E., Szalai B. 7, Fodor 2, Krupják-Molnár 4, Schatzl Nat. 2, Husti 3. Vezetőedző: Vágó Attila.

Kiállítás: 6, ill. 10 perc.

Hétméteresek: 3/6, ill. 5/5.

Ez következik: Győr–Kozármisleny (csütörtök, 15.00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában