Motorsport

2021.07.21. 18:18

A Nagy páros nyerte a kategóriáját Veszprémben, Rátiék idejekorán búcsúztak

Szép eredményeket értek el a baranyai versenyzők is a Székesfehérvár-Veszprém Rally-n, ahol az első osztály mérte össze erejét.

K. B.

A pécsi Horváth Rally ASE versenyzője, Nagy Mátyás Nagy Tamással az oldalán az abszolút 14. helyén zárt Mitsubishi Lancerével, illetve a Production car kategóriát meg is nyerte. A Fiaskó SE színeiben versenyző Hulman Gábor és Molnár Zsolt pedig az ORC 2WD kategóriában állt dobogóra.

Ugyanakkor Ráti Gergőék a harmadik gyorsasági szakaszon megütötték a futóművet, így hiába élvezték a versenyt murván, nem tudták befejezni a versenyt. Addig az abszolút 30. helye környékén autóztak.

A Keszler Mátyás–Pál István párosnak szintén fel kellett adnia a versenyt az első napot követően, az abszolút 48-49. helyén autóztak.

A versenyt a Bútor Róbert–Tagai Róbert duó nyerte, mögöttük a Turán Frigyes–Bagaméri László és a Klausz Kristóf–Csányi Botond páros végzett.

A baranyai eredmények

Nagy Mátyás–Nagy Tamás (Mitsubishi Lancer) abszolút 14. hely, Production Car 1.

Hulman Gábor–Molnár Zsolt (Lada VFTS) abszolút 30., ORC 7., ORC 2WD 3.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában