Labdarúgó megye II.

2021.07.15. 15:58

A szezon végére a lelátóra is visszatért az élet (galéria)

Ugyan néhány csapat már megkezdte az alapozást a következő szezonra, de a rajt még messze van, mi viszont nehezen bírjuk megyei futball nélkül.

Sz. D.

A baranyai élvonal legjobb képeit már bemutattuk egy korábbi számunkban, de természetesen a másod­osztály rangadóin is ott voltak az előző idényben a Dunántúli Napló fotóriporterei.

A koronavírus miatt sajnos sokáig nem járhattak ki a meccsekre a szurkolók, bár az amatőrligában néhol értelmezhetetlen volt a „zárt kapu” fogalma, így a korlátozás nem minden esetben állította megugorhatatlan feladat elé a helyi csapat szerelmeseit. A bajnokság végére szerencsére hivatalosan is visszatért az élet a lelátóra, újra előkerültek a dobozos sörök és a szotyi, ismét fel lehetett hívni a pálya széléről a bíró és a partjelző figyelmét arra, hogy hibázott, illetve buzdítani a szomszéd srácot, akinek minimum az NB II.-ben lenne a helye.

A főszereplők, tehát a játékosok is odatették magukat a pályán, csúsztak, másztak, cseleztek, lőttek, így hálás volt a fényképezőgép másik végén lévő kollégáink feladata. A végén – teljesen megérdemelten – az Ócsárd emelhette magasba a kupát, de riválisai már alig várják, hogy megfosszák trónjától a jelenlegi uralkodót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában