foci

2021.07.17. 08:28

Délelőtti edzőmeccsek várnak ma a baranyai csapatokra

Ma délelőtt az összes baranyai NB-s labdarúgócsapat pályára lép, ráadásul a PMFC, a Szentlőrinc, a Kozármisleny és a Mohács is 11 órától játssza le a maga felkészülési meccsét.

Sz. D.

Már az első, Dorog elleni meccsen bebizonyították a pécsi szurkolók, itt érdemes jó focit csinálni

Fotó: Laufer László

A PMFC a vele azonos osztályban (NB II.) szereplő Siófokot fogadja Újmecsekalján, míg a Lőrinc Harkányban húz stoplist a harmadosztályú Nagykanizsa ellen. Marián Sluka vezetőedző ezen a meccsen már két új játékossal is számolhat, hiszen a szentlőrinciek a héten leigazolták a Honvédtól a 22 éves Erdélyi Botondot, valamint a Rákosmentétől a 20 esztendős Bányai Pétert. Az előbbire a jobb hátvédposzton, az utóbbira pedig csatárként számíthat a tréner. Erdélyi fiatal kora ellenére is komoly másodosztályú rutinnal rendelkezik, 65 alkalommal lépett pályára az NB II.-ben. Legutóbb a Siófok játékosa volt, de előtte Kisvárdán, Dorogon és Tiszakécskén is ebben az osztályban futballozott.

Az Aczél Zoltán vezette Kozármisleny egy tökéletes nyári helyszínen, a Balatonfüred vendégeként folytatja a felkészülést, míg a harmadosztályba frissen feljutó Mohács a Paks II. otthonában mérheti fel, éppen hol tart.

Az NB III. menetrendjének tegnapi sorsolásán kiderült, hogy a Közép-csoport két baranyai csapata, tehát a Kozármisleny és a Mohács, pont egymás ellen kezdi a szezont. A bajnokság első fordulóját augusztus elsején, vasárnap rendezik meg, a pontos időpontot csak később hirdeti ki a Magyar Labdarúgó-szövetség.

A baranyai NB-s csapatok hétvégi programja: PMFC (NB II.)–Siófok (NB II.), Újmecsekalja, 11.00. Szentlőrinc (NB II.)–Nagykanizsa (NB III.), Harkány, 11.00. Balatonfüred (NB III.)–Kozármisleny (NB III.), Balatonfüred, 11.00. Paks II. (NB III.)–Mohács (NB III.), Paks, 11.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában