Labdarúgás

2021.07.19. 08:17

Két új játékost jelentett be a Lőrinc

Mozgalmas hete volt az NB II.-re készülő Szentlőrincnek, hiszen a Szekszárd elleni edzőmeccsét követően a Nagykanizsa ellen zárta harkányi edzőtáborát, s közben új játékosokat is bejelentett. Szombaton a PMFC is tovább hangolt a másodosztályra, a Siófok ellen játszott 120 perces edzőmeccset.

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József

Keményen megdolgoztatja tanítványait Vas László, aki a hétvégére egy kétszer 60 perces edzőmérkőzést szervezett a PMFC labdarúgói számára a bajnoki rivális Siófok ellen. A találkozón bár keményen gyűrték egymást a felek, egyetlen gól esett csak, még a 4. percben Medgyesiről pattant be saját kapujába a labda, így győzött a Pécs.

Eközben a másik NB II.-es baranyai csapat is pályán volt Harkányban, ahol a harmadosztályú Nagykanizsát fogadta. Harsányiéknak pedig jól ment a játék az alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben, maga a támadó hármat gurított, de már előtte Sinanovic is betalált, s Maduka zárta a sort.

Ezzel viszont nem fejeződött be a lőrinciek hétvégéje, akik két tárgyalás végére is pontot tettek, s bejelentették két 20 éves újpesti labdarúgó szerződtetését. Török László a csapat tengelyében érzi jól magát, de a védekező és a támadó szekcióban is számíthat rá Marián Sluka. Mellette Nagy Zsombor is már biztosan a keret tagja lesz, aki a védelem közepén bizonyíthatja idén, helye van a profi futballban.

A Szentlőrinc vezetőedzője egyébként kiemelte, örül, hogy ilyen formában összejött a táborozás, mert sok az új játékos az egyesületnél, és ez jó alkalom volt arra, hogy összecsiszolódjon valamelyest a keret, és az újak beavatására is volt lehetőség.

PMFC–Siófok (NB II.) 1-0 (1-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Pécs, PMFC Stadion.

PMFC 1. félidő: Bukrán – Sági, Króner, Rácz, Katona – Marques-Airosa, Futó, Bartha, Ivanovic – Bíró, Tihanyi.

2. félidő: Helesfay – Svedyuk, Króner (Tölgyesi, 90.), Rácz (Preklet, 90.), Katona (Kónya, 90.) – Károly, Geiger, Futó (Hursán, 80.), Ivanovic (Keresztes, 80.) – Szabó (Kövesdi, 90.), Adamcsek.

Vezetőedző: Vas László.

Gólszerző: Medgyesi (4. – öngól).

Szentlőrinc– Nagykanizsa (NB III.) 5-0 (3-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Harkány.

Szentlőrinc: Hajagos – Erdélyi, Keresztes, Tamás, Kis-Szemán – Havas, Cenaj – Harsányi, Törőcsik, Sinanovic – Grumics.

Csereként pályára lépett: Rátkai, Farkas, Hesz, Nagy, Németh, Ujvárosi, Török, Simon, Maduka, Slavonics, Bányai, Jancsó. Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerzők: Sinanovic (9.), Harsányi (20., 41., 59.), Maduka (75. – büntetőből).

Ötöt kapott a Pakstól a Mohács

Az NB III.-as Mohács is tovább hangolódott az augusztus 1-i rajtra. A Paks ellen játszott, amely ötig jutott ellene, amire csak a második félidőben Menyhei válaszolt csak.

Paks II. (NB III.)– Mohácsi TE 1888 5-1 (3-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Mohács 1. félidő: Farkas – Ignácz, Hetényi, Kocsis – Kiss, Forró, Brukner, Bischof – Nagy, Izsák, Gellén. 2. félidő: Csobán – Ignácz (Berkovics), Marton, Kocsis, Bischof (Szabó) – Izsák, Forró, Müllerlei – Menyhei, Schmidt, Spannenberger. Vezetőedző: Kvanduk János.

A mohács gólszerzője: Menyhei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában