Tenisz

2021.07.20. 14:41

Vidékbajnokságon jártak a fiatalok

Korosztályos Vidékbajnokságon vettek részt a Pécsi Városi Tenisz Club versenyzői. Óriási küzdeni akarás jellemezte a játékosokat, és a nagy hőség ellenére is nagyszerű eredménnyel végeztek a fiatal teniszezők.

Móga R.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 18 évesek korosztályában nagy küzdelemben harmadik helyezést ért el párosversenyben Trombitás Kornél és társa, Mislyenácz Martin. Szintén a dobogó harmadik fokára állhatott párosban Bányai Zalán és teniszpartnere, Gömöry Ádám, akik a 12 éveseknél képviselték a pécsi egyesületet.

Bányai Zoltán egyéni teljesítménye is igencsak jól sikerült, hiszen bejutott a legjobb nyolc közé, ahol egy számára kedvezőtlen sorsolást követően az első kiemelt játékost kapta meg ellenfelének. A PVTC játékosa azonban ezúttal óriási küzdelemben alul maradt.

A pécsi egyesület 19 játékosát nevezte a tornára, és mindannyian hatalmasat küzdöttek a nagy melegben, és büszkék lehetnek a teljesítményükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában