Kézilabda

2021.08.10. 20:32

A második edzőmeccsét nyerte a Komló

Lejátszotta második edzőmeccsét a Sport36-Komló NB I.-re készülő férfikézilabda-csapata. Az ellenfél az NB I./B-s Budai Farkasok voltak, akiknek az élvonalbeli tagságra fáj a foguk.

Kvanduk Bence

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Zobecék ettől függetlenül könnyedén nyertek kemény védekezésüknek és a remek kapusteljesítményeknek is köszönhetően.

A mérkőzés végén 33-17-et mutatott az eredményjelző a Bányász javára. A mérkőzés talán egyetlen negatívuma a bányászok részéről, hogy Melnyicsuk Viktor az első félidő közepén az első diagnózis szerint orrát törte.

– Védekezésben egyre jobb teljesítményt nyújtunk, és ebből sok indulás gólt lőttünk. Jó gyakorlás volt – nyilatkozta Kilvinger Bálint vezetőedző is a találkozó után.

Budai Farkasok – Sport36-Komló 17-33 (7-14)

Férfi kézilabda edzőmeccs. Vezette: Sándor Gy. Szabó B. Komló: Pásztor – Takács B. 1, Zobec 2, Jóga 3, Szöllősi, Vranac 3, Hoffmann 1. Csere: Granics (kapus) 1, Sunajko 4, Grünfelder 4, Orbán B. 4, Melnyicsuk, Metcz, Jerkovics 6, Varga Sz. 5. Vezetőedző: Kilvinger Bálint. Kizárva: Khalil, illetve Jerkovic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában