balhé

2021.08.17. 21:39

Rátámadtak a szentlőrinci szurkolókra a győri ultrák

Dunántúli Napló

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Nem akarnak csendesedni a hétvégi NB II.-es labdarúgó fordulóban felkavart hullámok. Egyrészt a Szentlőrinc nem számíthat a kiállított Farkas Marcellre, illetve a PMFC a szintén eltiltott Kónya Dávidra a ma esti meccseiken, a pécsiek vezetőedzője, Vas László pedig még a hétvégén sem ülhet le a kispadra. Emellett a lőrinciekre 20 ezer forint pénzbírságot is kirótt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a színes lapok miatt.

Arról viszont a fegyelmi határozata említést sem tesz, amit a Szentlőrinc közleményben jelzett: a győri szurkolók megtámadták a vendég rajongókat a vasárnapi mérkőzés után. A győri B-közép tagjai hevesen szidalmazták a lőrinci drukkereket, majd az egyik szurkolót 8-10 helyi fiatalember körbevette, és arcon is ütötte.

A játékosok és a stáb a pályán keresztül menekítette ki a veszélyes szituációból támogatóit, mert a kijáratnál várták őket a feldühödött győriek. A stadionon kívül az épp Győrből átigazoló Marius Maduka nagybátyja került szorult helyzetbe, a rátámadó hazai ultrák az egyesület szerint eltörték a kezét, autójának szélvédőjét pedig betörték. Az esetet nemcsak a lőrinci klub, de a győri Hosszabb mint zöld szurkolói blog szerzője is elítélte.

Kiemelt képünk csupán illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában