NB III.

2021.09.01. 18:23

A Mislenynek sikerült, a Mohácsnak megint nem

A rövid pihenőt követően mindkét baranyai együttes folytatta szereplését a labdarúgó NB III.-as bajnokság küzdelmeiben.

M. R.

20210811 Kozármisleny NB III. Közép csoport 2. forduló férfi labdarúgó mérkőzés HR-RENT KOZÁRMISLENY - CEGLÉDI VSE. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Mindig csak szépítésig jutott a hazai pályán futballozó Budapest Honvéd II. a labdarúgó harmadosztályú mérkőzés 5. fordulójában Aczél Zoltán gárdájával szemben.

Az első félidőben bátor játékkal rukkoltak elő a baranyaiak és ez az eredményben is megmutatkozott. Óriási tűzijátékot követően, a hazaiak kirúgták végül a labdát, de csak miután az teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon. Tíz perccel később, egy bal szélről középre érkező labdát Kirchner remekül vett át, majd pazar csele után megszerezte a második gólját. Túl az első félidő felén a hazaiak egy villámgyors támadást vezettek, és egy remek akció végén szépítettek. Pár perccel később azonban ismét két gólra növelte előnyét a Kozármisleny. A második játékrész elején a hazaiak egy beadás után ismét betaláltak, de az eredmény a későbbiek során már nem változott.

A Mohácsiak ezúttal nem bírtak szoros meccset játszani ellenfelükkel, hat gólos összecsapáson

Az eddig egy győzelmet szerző dabasiak gyorsan bekezdtek. A félidő felénél járva, már két góllal vezetett a hazai együttes. A szünetben próbálta rendezni sorait a Mohács, azonban gyakorlatilag a második félidő első perceiben ismét betaláltak a hazaiak. Húsz perc elteltével már négy góllal vezetett a Dabas, majd Schmidt révén szépítettek a vendégek, de kis idő múlva már ismét a hazaiak ünnepelhettek. A találkozó hajrájában a hazaiak 25 esztendős játékosát kiállították, és a feszültség a mohácsi edzőből is kitört, akinek sárga lap lett a jutalma.

FC Dabas–B Build Mohács 5-1 (2-0)

Labdarúgó NB III., Középcsoport, 5. forduló. Dabas. Vezette: Héra (Domján, Imrő).

Mohács: Farkas – Spannenberger (Kiss I. 61.), Nagy Zs. (Gellén, 36.), Kocsis A., Müllerlei – Forró, Vég (Menyhei 61.), Izsák (Marton 74.), Brukner – Schmidt, Dér (Ignácz 61.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Maka (8.), Ágoston (20.), Földes (47.), Busa (65.), Kerék (77.), illetve Schmidt (72.).

Budapest Honvéd II.–HR-Rent Kozármisleny 2-3 (1-3).

Labdarúgó NB III., Középcsoport, 5. forduló. Budapest. Vezette: Zimmermann (Hovanecz, Elek).

Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Berdó, Turi – Vajda R. (Szabó D., 73.), Kozics, Horvát G. (Nagy E., 61.) – Hampuk (Loch P., 88.), Kirchner (Csernik, 73.). Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerzők: Rácz (32.), Németh B. (55.), illetve Kirchner (7., 19., 35.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában