Labdarúgás - nb III

2021.09.30. 09:56

Első osztályú csapat hívja a mislenyi vezetőedzőt

Egyre inkább rebesgetik, hogy a labdarúgó NB III.-ban vitézkedő Kozármisleny vezetőedzője, Aczél Zoltán az élvonalban 10. helyen álló Zalaegerszegi TE FC szakvezetője lehet.

Móga R.

Forrás: kozarmislenyfc.hu

A zalai klub a hírek szerint a Paksi FC elleni 5-2-es vereség után edzőváltásban gondolkodik, így Waltner Róbert vezetőedzőnek várhatóan távoznia kell posztjáról. A ZTE illetékesei pedig már felvették a kapcsolatot Aczél Zoltánnal, amit Magyar Márk, a Kozármisleny FC klubigazgatója is megerősített.

Fel is vette az élvonalbeli együttes vele a kapcsolatot

– Valóban volt megkeresés, viszont egyelőre függőben van a dolog. Egy többszörösen összetett dologról van szó, ami óráról órára változhat – nyilatkozta lapunknak a mislenyi klubigazgató.

Aczél Zoltán gárdája kilenc fordulót követően a tabella második helyén áll. A baranyaiak hazai pályán az éllovas Makó ellen játszanak majd vasárnap 15 órakor. A következő napok nagy kérdése az lesz, hogy a vezetőedzővel vagy nélküle vágnak-e neki a találkozónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában