Rali

2021.10.21. 09:29

A harmadik helyen zártak Zsebéék

Véget ért a 2021-es másodosztályú ralibajnokság, amely abszolút pontvadászatában ifjabb Fogarasiék és Russzó Krisztiánék mögött Zsebe Gáborék állhattak fel a dobogóra.

K. B.

Fotó: duen.hu

– Mindenképpen szerettünk volna eredményt elérni az idei bajnokságban. Az első hazai verseny tökéletesen sikerült, de sajnos már akkor lehetett látni, ez az év nem lesz egyszerű, mert nem volt sok nevező. Utána jött az ominózus ózdi verseny – utalt Zsebe a futamra, ami miatt bojkottálta mezőny a SalgóRallye-t. – Négy versenyünk volt, elég döcögősen ment, de sportértékét tekintve ez egy teljes bajnokság volt.

Orfűn az abszolút második helyig száguldottak Zsebéék, Ózdon pedig megismételték ezt a teljesítményt. A Vértes Rallyn műszaki probléma és az eső is hátráltatta őket. Ott elment a jobb eredmény lehetősége, de a négy futamot követően így is szép sikerrel végeztek.

– Ha Baranyát nézzük, mondható, hogy ez egy szuper eredmény jelen pillanatban, mert talán csak mi csináltuk egyedül végig a bajnokságot. A kategóriában is épp csak lecsúsztunk a bajnoki címről – értékelt.

Év közben a fiát, Dávidot is beültette az autójába egy-egy verseny alatt, hogy bizonyítsa tehetségét, még ha a futball is az első számára egyelőre. Tervben van, hogy gyári versenyautót teszteljenek, mindketten hobbiszinten folytatnák a versenyzést. Új elképzelések vannak, fejlődni akarnak, és építeni az utánpótlást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában