Torna

2021.10.01. 15:19

A veterán foci nagy napja volt

 Először megrendezett Kárpát-medencei veterán labdarúgó-találkozó és családi nap volt a baranyai megyeszékhelyen, a Verseny utcai Vasutas-sporttelepen, ahol a PVSK kiváló házigazdának bizonyult.

H. L

Pécs, 2012. november 15. Edzés a pécsi PMFC-Matias mûfûves pályáján 2012. november 15-én. Második évét kezdte meg a Pécsi Futball Akadémia, jelenleg négy korosztályban nyolcvan fiatal tanul és rúgja a labdát Pécsett. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

A sportlétesítményben az egykori PEAC-pályán futballozott a résztvevő nyolc csapat, amelyek a következők voltak: Bóly, Komló, PMFC, PVSK, PEAC, Eszék (horvát), Lendva (szlovén), Dunaszerdahely (szlovák). Az együtteseket két négyes csoportba osztották, azok azonos helyezettjei helyosztót játszottak egymással.

A 2x12 perces, kispályás mérkőzésekkel, műfüvön lebonyolított nemzetközi torna végeredménye: 1. PMFC, 2. PVSK (a döntőben 5-1 a PMFC javára), 3. Lendva, 4. Eszék (2-0), 5. Bóly, 6. PEAC (1-0), 7. Komló, 8. Dunaszerdahely (2-0).

A három külföldi gárdát az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága külön díjazta. A családi nap keretében a gyermekeknek 7-es rúgó párbajt, ügyességi sorversenyeket és táncbemutatót tartottak.

A sporteseményen ott volt az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület vezetősége, Őze Tibor elnökkel az élen.

Az országos veterán kispályás focibajnokságon belül a dél-dunántúli régiós tornasorozat október 1-jén Babarcon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában